Book demo
Close window ✕

Send us a message

  Handelsbetingelser hos PentaLock ApS

  Generelle oplysninger

  PentaLock ApS
  Lyngvej 3
  9000 Aalborg
  CVR nr.: 38647725
  Telefon: 25504444
  Email: sales@pentalock.com

   

  Priser

  Hos PentaLock ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

   

  Betaling

  PentaLock ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Apple Pay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

   

  Levering

  Cykler bestilt som en del af Watt Brooklyn Black Edition-kampagnen (2022) skal afhentes hos en af Ren Cykels butikker i København. Ren Cykel vil kontakte alle købere, for at aftale dato for afhentning af cyklen. Levering forventes at ske i juni 2022.

   

  Reklamationsret

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. PentaLock ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

  Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontakt for at aftale nærmere:

  PentaLock ApS
  Lyngvej 3
  9000 Aalborg
  Email: sales@pentalock.com

  Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

   

  Refusion

  Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

   

  Fortrydelsesret

  Der gives 14 dages fuld returret på varer fra den dag varen er leveret.

  Fortrydelsesretten gælder også forudbetalinger indbetalt som en del af Watt Brooklyn Black Edition-kampagnen (2022). Fortrydelsesretten gælder fra forudbetalingen er foretaget og ind til 14 dage efter at cyklen er afhentet hos en af Ren Cykels butikker i København.

  Perioden regnes fra den dag:

  – Hvor du modtager ordren.

  – Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

  – Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

  – Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

  Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

  Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på sales@pentalock.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

  Ønsker du at sende varen retur til os, skal du kontakt os for at aftale nærmere omkring returnering:

  PentaLock ApS

  Lyngvej 3

  9000 Aalborg

  Email: sales@pentalock.dk

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

   

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  – Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  – Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

  – Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

  – Varer, hvor plomberingen er brudt.

  – Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

  – Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

  – Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

  – Aftaler indgået på offentlig auktion.

  – Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

   

  Returnering

  Du skal kontakte PentaLock på sales@pentalock.com uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

   

  Varens stand ved returnering

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

   

  Tilbagebetaling

  Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

  Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

   

  Persondatapolitik

  For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

  Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for PentaLock ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

  Personoplysninger og kontaktoplysninger vil i forbindelse med Watt Brooklyn Black Edition-kampagnen (2022) blive delt med Ren Cykel ApS CVR 41517468 med henblik på kontakt om levering og servicering af cyklen.

   

  Klagemuligheder – oversigt og links

  Har du en klage over et produkt, du har købt på Pentalock.dk, kan der sendes en klage til:

  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
  Carl Jacobsens Vej 35
  2500 Valby
  Link: www.forbrug.dk

  Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

  Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

  Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: sales@pentalock.com